Sporters

Wij vinden dat sporters moeten doen waar ze goed in zijn. Volledige focus op sport. Dat betekent dat de rest goed geregeld moet zijn.

Contracten, sponsordeals, portretrecht, auteursrecht, intellectueel eigendom, transfers en secundaire voorwaarden moeten op topniveau uit onderhandeld worden.

Door de jaren heen hebben we gezien dat sporters  dat moeten doen waarin ze excelleren. Want een sport carrière duurt relatief kort en daarom vinden wij dat je er het beste uit moet halen.

Zodat je blind kunt vertrouwen dat alles goed geregeld is. Dat jij tevreden op je sport kunt focussen omdat je weet dat alles geregeld is. Dat er over je gewaakt wordt als er een contract afloopt of als je sponsor met een nieuwe sponsordeal komt maar ook als je voor de tuchtcommissie moet verschijnen of iets vervelends aan de hand is zoals een bedreiging of een privésituatie.

Maar ook dat je geadviseerd wordt als er extra inkomsten uit je portretrechten of je exclusiviteitsrechten gehaald kunnen worden of als er een andere club komt. Of als je gevraagd wordt voor je bijdrage aan een televisie programma.

Avinci heeft veel ervaring met recht in mediazaken en ook daar kunnen we je goed bij helpen. En heb je er wel eens aan gedacht een B.V. of stichting op te richten voor derden gelden of nevenactiviteiten?

We kennen inmiddels zoveel voetbalspelers met een eigen winkel, webshop, handel in luxe artikelen, onroerend goed portefeuille, goed doel, kledinglijn, magazine of investeringen in vastgoed. Ook tijdens hun actieve carrière. We kunnen je adviseren bij een nieuwe onderneming, stichting, event, nevenactiviteit of de ontwikkeling van je verdere loopbaan, zowel zakelijk als privé.

Bij ons ben je geen nummer, wij zien wie je echt bent – een topsporter.

Het maakt niet uit wat voor sporter je bent – wij behandelen verschillende zaken voor wielrenners, roeiers, hockeyers, voetballers, zwemmers, schaatsers, Olympische Sporters en een aantal professionals in de paardensport.

 

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters