PSG Back krijgt twee maanden cel

Soms raken voetballers of sporters in opspraak door geweldpleging of misverstanden BUITEN het voetbal. Het is dan ontzettend belangrijk dat deze kwestie correct afgehandeld wordt en dat de client zo min mogelijk imagoschade wordt aangedaan. De advocaten van Avinci zijn hier op voorbedacht en schakelen snel. Weten schade te beperken en denken aan jouw zorgvuldig opgebouwde imago. Handelen zaken achter de schermen netjes af en hebben kennis van zaken in de rechtbank om jou zo goed mogelijk te beschermen zodat de publieke opinie niet aan de haal gaat met een opgeklopt verhaal. Zelfs de grote voetballers der aarde zijn wel eens in opspraak gekomen toen ze jong waren – het kan de beste overkomen. Houd je hoofd koel, laat je niet opjagen, maar bel ons. Wij regelen het voor je.

Zo lazen we dat Serge Aurier een voorwaardelijke celstraf van twee maanden heeft gekregen vanwege geweld tegen een politieman. De verdediger van Paris Saint-Germain gaat in beroep.

Aurier heeft zich volgens de Franse rechter in mei schuldig gemaakt aan gewelddadige handelingen jegens een politieman. Volgens de 23-jarige Ivoriaan reageerde hij alleen op het in zijn ogen brute handelen van de politie.

In juni deed Aurier op de Franse televisie zijn verhaal over het incident. ‘De politie stapte uit de auto, beledigde mij en behandelde mij bruut. Mijn lip was stuk. Maar het ergste is dat de agent heeft gezegd dat ik hem met een elleboog op zijn borst heb geraakt. Maar als ik hem had willen raken, dan had ik hem wel in zijn gezicht geslagen.’

Tegenwoordig is het niet vreemd om zelf met je advocaat naar een bespreking te komen. Grote spelers doen dat altijd omdat advocaten beter onderlegd zijn in arbeidsrecht, internationaal recht, contractrecht en intellectueel eigendom. Door ervaring met andere spelers weten wij wat er speelt en zijn neutraal in ons oordeel – immers de wet prevaleert. Ook verstrekken wij regelmatig een second opinion, het prettig onafhankelijk en neutraal advies in te winnen. Je bent een professional en je hebt op dit moment maar één carrière!

Bron: VI,

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters