Onbezonnen tackle

Kiezen of kabelen?
Ook dit bericht lazen we in de VI. Jarchinio Antonia is door de KNVB voor drie duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De speler van Go Ahead Eagles maakte zaterdag in blessuretijd een onbezonnen overtreding op FC Twente-speler Stefan Thesker.

Bij een 0-2 stand in het voordeel van Twente voorkwam Thesker met een sliding dat de bal over zijn eigen achterlijn rolde. Toen de bal al weg was, ging Antonia hard en onhandig door op de verdediger van de Enschedeërs. Arbiter Martin van den Kerkhof stuurde de rechtsbuiten met direct rood van het veld.

Voetbal is sport en sport is passie. waarbij je wel eens in het heetst van de strijd een onbezonnen actie maakt. Wat moet je dan doen? In overleg met de club heeft Antonia  het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal geaccepteerd. Hierdoor mist hij het bekerduel met Jodan Boys (dinsdag om 20.00 uur) en de IJsselderby tegen PEC Zwolle (zondag om 12.30 uur). Soms is het beter om te schikken en je verlies te nemen – ook dat hoort bij sport!

Bron: VI

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters