LINTHORST PROBEERT NA LINKEDIN-OPROEP CONTRACT AF TE DWINGEN IN BUITENLAND

LINTHORST PROBEERT NA LINKEDIN-OPROEP CONTRACT AF TE DWINGEN IN BUITENLAND

De Apeldoornse voetballer Tim Linthorst (22), die aan het eind van afgelopen seizoen moest vertrekken bij De Graafschap, gaat vanaf aanstaande vrijdag op proef in het buitenland.

Linthorst stapt deze week allereerst op het vliegtuig naar Marbella waar hij vier dagen zal meetrainen met het Schotse Hamilton. Daarna vliegt hij met die ploeg mee naar Schotland om daar een oefenwedstrijd af te werken.

Daar blijft het niet bij, want vervolgens reist de verdediger naar Dublin voor een oefenstage bij het Ierse Shamrock Rovers. De zeventienvoudig kampioen speelt binnenkort al in de voorronde van de Europa League, waardoor het oefenwedstrijden afwerkt tegen de Schotse topclub Celtic en het Engelse Burnley. ,,Ik heb nog niets, maar dit is een mooi avontuur”, reageert Linthorst.

Oproep

Eerder kwam de Apeldoorner al in het nieuws door in de zoektocht naar een nieuwe club een oproep te plaatsen op LinkedIn. De aankomende stages in het buitenland kwamen zowel via die website als via LinkedIn tot stand.

Ben jij benieuwd naar de kracht van Social Media als (beginnend)voetballer en zou je wel eens meer willen weten hoe dit ook juridisch plausibel is?

Technologie, intellectuele eigendom, media en e-business is hot topic en neemt een enorme vlucht. Waar wij dit jaar nog niet aan gedacht hebben, is volgend jaar alweer voorbij. De invloed van social media is enorm en uw intellectueel eigendom, auteursrecht of portretrecht moet beschermd worden. De kans is groot dat uw specialist in vennootschapsrecht of arbeidsrecht u geen sluitend antwoord kan bieden op uw juridische vraag.

Wij zijn gespecialiseerd in die complexe vragen. Zo kunt u bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken in de informatiemaatschappij.

Onze vakgebieden zijn:

  • Intellectuele eigendomsrechten
  • Merkenrecht en auteursrecht
  • Privacywetgeving en wet persoonsgegevens
  • Mediarecht en internetrecht
  • E-business en technologie

Wij hebben uitgebreide kennis van contracten tussen spelers en clubs op gebied van arbeidszaken en op internationaal niveau. Wij behartigen jouw belang en zorgen dat alle secundaire voorwaarden goed onderhandeld worden. Waar jij nog niet aan gedacht hebt, brengen wij aan de orde zodat jij met een gerust hart kunt focussen op je carrière bij de club.

Neem dan contact op met onze specialist Arthur Hansen, hij helpt je graag verder!

694

Bron: de Stentor – Linthorst probeert na LinkedIn-oproep contract af te dwingen in buitenland

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters