Lewis Hamilton in juridische strijd verwikkeld

Formule 1-coureur Lewis Hamilton is over een nog te bouwen vakantiehuis op het Caraïbische eiland Grenada in een juridische strijd verwikkeld geraakt.

Destijds had Hamilton plannen om samen met zijn liefje Nicole Scherzinger een exotische villa te laten bouwen. Nadat het stel uit elkaar ging zag Lewis af van de koop van het 4 miljoen euro kostende vakantiehuis.

Volgens The Sun laat de projectontwikkelaar, Bernado Bartucci, het er niet bij zitten en eist zijn geld terug. Hij vertelt: “Ik wilde eigenlijk niet dat het zo ver zou komen om hem voor de rechter te slepen, maar het is erg lastig om een gepersonaliseerde villa zoals deze te verkopen.”

Het huis zou moeilijk te verkopen zijn, omdat het teveel naar de specifieke smaak van Hamilton zou worden gemaakt. Bartucci is vooral boos op de coureur, vanwege het feit dat Lewis zich zomaar heeft terug getrokken.

Heeft u ook problemen met een aannemer of afspraken omtrent een vakantiehuis? Avinci Sportrecht is onderdeel van Avinci advocaten, gespecialiseerd in vastgoed, huurrecht en onroerend goed. Maak snel een afspraak!

bron: Telegraaf

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters