Diensten

Avinci Sportrecht biedt diverse zakelijke diensten aan. Afhankelijk van de behoefte bekijken we wat mogelijk is. Dat kan variëren van algemene kennismaking en evaluering van de huidige situatie, contractbespreking of opzetten van een onderneming.

Ook op gebied van privézaken bieden wij volledige discretie (een advocaat heeft geheimhoudingsplicht en telefoongesprekken mogen niet afgeluisterd worden). Je privé leven is namelijk nauw verweven met je sport carrière en in geval van grotere contracten (denk aan een huis kopen, trouwen, nalatenschap voor je kinderen, kopen van een vakantiehuis, oprichten van een BV of stichting) raadpleeg je ons. Het is jammer genoeg al vaker gebeurd: een scheiding, op de bank zitten, een schandaal, te hard rijden, bedreiging of iets anders – niets vreemds is ons onmenselijk en dan is het fijn direct jouw raadsman te kunnen raadplegen die jouw situatie kent en je gaat helpen in een vaak emotionele periode.

Wij hebben maar een belang: jouw belang. Het maakt niet uit op welk moment van je carrière jij je bevindt: of je nu in het buitenland zit, net klaar bent, trainer bent of een carrièreswitch maakt – overleg met je raadgever over je toekomst.

images-7

Wij bieden de volgende diensten:

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters