Ready, set, GO – we’ve got your back!

Avinci Sportrecht is verantwoordelijk voor de nationale en internationale Sportrecht- Gaming en E-sportpraktijk in Rotterdam en behartigt ook belangen van spelers uit de eredivisie, maar ook voor hockeyclubs en golfclubs

READY, SET, GO - WE'VE GOT YOUR BACK!

De afgelopen tijd is er bizar veel geregeld omdat Covid 19 alles lamlegde en diverse verenigingen, stichtingen en clubs in financieel noodweer kwamen. Maar ook op het gebied van arbeidsrecht, (sponsor)contracten en sportevenementen die niet doorgingen, de schadeafwikkeling hiervan, herstructurering, discussies over het einde van de Eredivisie en de tickets voor Europees voetbal etc waren dagelijkse kost. Vervolgens veranderde het werk in het adviseren en ondersteunen bij beoogde investeringen in nieuwe plannen en het opmaken van contracten hiervoor.

Avinci Sportrecht vergelijkt het besturen van een vereniging met het zakenleven – het is niet voor niets dat veel ondernemers in het bestuur zitten en vooruit denken. Regeren is vooruitzien en op juridisch vlak is het belangrijk dat je sterk staat. Neem voor meer informatie contact op met Arthur Hansen om eens van gedachten te wisselen en te kijken wat we voor uw vereniging kunnen betekenen.

Sporters zijn gewend om af te zien en zich aan te passen. Ook in deze tijd toonden ze veel veerkracht en creativiteit op sportief gebied. Het belang van sport in de maatschappij is niet te onderschatten. Uit recent onderzoek is gebleken dat het totale sport-gerelateerde Bruto Binnenlands Product van de EU op 279,7 miljard euro ligt. Dat is gelijk aan 2,12% van het totale BBP van de EU. Daarnaast zorgt de sportsector voor een enorme werkgelegenheid: maar liefst 5,67 miljoen mensen in de EU werken in de sport. Dat is gelijk aan 2,72% van de totale werkgelegenheid in de EU.

SPORTER WORD JE NIET, DAT BEN JE.
Je leeft, ademt, voelt en denkt sport – je bent niet alleen geboren met talent, je leeft er ook naar. Keihard trainen, incasseren, presteren, nog beter worden, de sportwereld leren begrijpen, vallen, opstaan en de top bereiken. Dat vergt mentaliteit. Inzet. Doorzettingsvermogen. Volharding. Karakter. Drive. Slimmigheid. Geloof. Liefde. Doorzettingsvermogen. Intelligentie. En nooit of te nimmer opgeven. Want een sporter, dat ben jij. Heb jij vragen of wil je met ons sparren over de gang van zaken? Ben je ontslagen, stopt je contract of dreigt de vereniging kopje onder te gaan? Heb je veel vragen van leden of wanbetalers? Het maakt niet uit wat je vraag is, wij zijn er voor je, bel ons of stuur ons een mail. Ready, set, GO – we’ve got your back!

Avinci Rotterdam – Oudehoofdplein 4 – 3011 TM Rotterdam – T: 010 4777 755 E: info@Avinci.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *