Tarieven

Avinci-sportrecht werkt marktconform advocaten tarieven op basis van een uurtarief en met speciale kennismakingspakketten. Ons doel is een lange relatie op te bouwen en een vertrouwensband te krijgen waardoor we het beste uit jouw carrière kunnen halen. Professioneel, toegewijd en eerlijk – dat zijn onze pijlers. En dat begint met een toegankelijk tarief. We zijn zeker niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste – we willen op normale wijze jou ondersteunen met onze juridische kennis. Van te voren maken we altijd een afspraak over het overeengekomen bedrag, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De arbitraire zaken worden door onze senior advocaten behandeld maar de kleinere contracten of overeenkomsten kan ook door een jurist opgesteld worden en dat scheelt weer geld. Hierover meer bij de mogelijkheden.

Advocaatkosten

Iedereen is anders en elke zaak is anders. Avinci-sportrecht is transparant en helder zodat je achteraf geen gepeperde rekening gepresenteerd krijgt. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt het werk geevalueerd en wordt er maatwerk van de offerte gemaakt.

Er is altijd duidelijkheid over wat de kosten zijn door heldere tevoren gemaakte afspraken en is er altijd inzicht in gemaakte kosten. Zo is iedere declaratie standaard voorzien van een urenspecificatie.

Er bestaan de volgende mogelijkheden:

  •    Uurtarief: In principe werkt de advocaat op basis van een uurtarief. Afhankelijk van de moeilijkheid van uw zaak, en kwalificatie en specialisatie van de betrokken advocaat loopt het uurtarief van EUR 150,- tot EUR 220,- exclusief kantoorkosten en BTW. Vanzelfsprekend zal de maandelijkse declaratie altijd met deugdelijke urenspecificatie vergezeld gaan. Bij iedere declaratie zal altijd een urenspecificatie gevoegd zijn, zodat u weet welke tijd aan welke werkzaamheden is besteed.
  • Fixed fee: een vast bedrag voor de gehele zaak (of delen daarvan). We kunnen afspreken om werkzaamheden tegen een van te voren overeengekomen bedrag te verrichten. In dat geval geeft uw advocaat aan, na bestudering van uw zaak, tegen welk bedrag zij hun expertise inzetten. Een dergelijke vaste prijsafspraak is bindend voor beide partijen. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. We spreken in goed overleg een vaste prijs af voor onze werkzaamheden, ongeacht hoeveel uren werk er in dat probleem gaat zitten. Dan weet u waar u aan toe bent.
  • All -in Kennismakingspakket: € 995,–

Wil jij ook wel eens weten of alles goed geregeld is? Of je sponsor- en clubcontracten, het intellectueel eigendom (je portretrecht bijvoorbeeld) allemaal kloppen? En wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een BV, stichting, event, extra inkomsten of een nevenactiviteit slim op te zetten? Of misschien wil je vrouw wel een onderneming of een winkel beginnen – dat moet goed geregeld zijn. Laat niets aan het toeval over – jouw goede naam staat er op – eigenlijk ben jij als sporter je eigen onderneming. Je zaakwaarnemer kan veel voor je doen, maar niet alles. Bovendien heeft hij de contacten met de clubs en nog vele spelers onder zijn beheer waardoor sommige zaken geen prioriteit hebben. Net als voor jou geldt: ieder moet doen waar hij goed in is. En als sporter ben jij eigenlijk je eigen onderneming waar je goed en professioneel mee om moet gaan.

Kom bij ons langs: voor € 995.— beoordelen we of de juridische zaken goed geregeld zijn, zowel zakelijk als privé. Voordeel hiervan is dat we een goed overzicht maken over de lopende zaken, we bepaalde zaken juridisch en fiscaal nog slimmer in kunnen richten en als je een transfer gaat maken of een nieuwe sponsordeal afsluit, je alle kennis voorhanden hebt. Je hoeft dus niet weer alles opnieuw te bepalen of te evalueren maar je kunt gelijk schakelen, dat scheelt geld. Zie het als een preventieve investering. Voor je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting ga je ook naar je accountant, voor juridische zaken neem je alles met je advocaat door. Overzichtelijk en geruststellend. En komt het ooit tot een tuchtzaak of een rechtzaak (zowel zakelijk of privé)? Dan sta jij sterk met ons aan jouw zijde. Wij kennen je dossier en handelen direct. Voor verenigingen of sportclubs geldt hetzelfde: met het kennismakingspakket doen we een risico scan en beoordelen we alle juridische zaken en pijndossiers. Voor meer inlichtingen en informatie wat u hier precies voor krijgt, bel of mail ons kantoor! 

Advocaat Arthur Hansen ontvangt je graag op zijn kantoor aan de Maasboulevard in Rotterdam.

Recht tegenover de Willemsbrug kunnen we discreet en voortvarend al jouw zaken doornemen en de balans opmaken. Uiteraard werken we samen met alle zaakwaarnemers, want we willen maar één ding: het beste uit jouw carrière halen.

Ten overvloede: je krijgt van ons geen rekening voor een telefoontje of emailtje- we zijn er om met je mee te denken en het beste uit jouw carrière te halen.

Meer weten?  Bel of mail direct voor een afspraak of kom langs in ons prachtige pand op de unieke locatie in de Oude Haven / Maasboulevard in Rotterdam.

Wij helpen u verder en zijn goed bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur omdat ondernemen nooit stopt.

 

Advocaten en juridische hulp voor voetbal en sporters